BREAKING NEWS

SHBA merr në patronazh Gjykatën e Lartë, USAID fut 12 juristë për të shqyrtuar çështjet e prapambetura, ja detajet

SHBA merr në patronazh Gjykatën e Lartë, USAID fut 12
x

Lifestyle

Në kohë krize rikthehet tradita e vjetër, karantina bën që njerëzit të aplikojnë metodën e hershme të psonisjes

Shumë të moshuar kanë frikë të dalin nga shtëpitë, për të evituar që të infektohen nga koronavirusi, dhe në Turqi janë të shumtë ata që i janë kthyer traditës së vjetër të psonisjes.

Në Stamboll, janë parë disa zonja të moshuara, që duke pasur fatin të kenë shtëpinë pranë tregut, apo dyqaneve, kanë përdorur shportat.

Ato dalin në dritare, kërkojnë produktin që u nevojitet, “Më jep 1 kg banane”, zbresin shportën me paratë, shitësi fut mallin brenda dhe më pas bërtet: “Tërhiqe”!

Në kohë krize rikthehet tradita e vjetër, karantina bën