BREAKING NEWS

Nuk ndalet kryeministri Rama, zbulon detaje nga projekti shumë i rëndësishëm dhe me interes për shqiptarët (VIDEO-LIVE)

Nuk ndalet kryeministri Rama, zbulon detaje nga projekti shumë i
x

Lifestyle

Nëse një femër të bën këto gjëra në shtrat, dijeni se ka shumë eksperiencë!

Nëse një femër të bën këto gjëra në

Është e kotë ta mohosh, në çdo marrëdhënie, madje edhe aty ku dashuria triumfon si sovran, jeta intime luan një rol shumë të rëndësishëm, pothuajse thelbësor nëse duam që marrëdhënia jonë të mbijetojë, pa episode tradhtie.

Intimiteti i mirë nuk duhet të bjerë në rutinë, nuk duhet të jetë i mërzitshëm dhe mbi të gjitha nuk duhet të jetë i rrallë, i turpshëm ose plot limite dhe këto tre pika zakonisht përfshijnë më shumë gra.

Këtu janë 8 shenja që tregojnë se jeni të mirë në shtrat:

– Nuk keni turp t’i tregoni partnerit tuaj atë që ju pëlqen.

Të qenit një vajzë “e mirë” në shtrat nuk është ajo që kënaq të gjitha dëshirat e partnerit.

Ajo nuk ka problem t’i tregojë partnerit të saj atë që ajo pëlqen apo duke e bërë atë të ndodhë me ngarje dhe provokimin e tij.

– Bëni vetëm gjëra që ju bëjnë të ndiheni rehat.

Vajza e aftë në shtrat bën gjëra vetëm kur ndihet rehat. Nuk e vret mendjen se çfarë po mendon ti për të në ato momente.

– Nuk lejon që atij t’i peshojë ndonjë “problem”.

Vajza që e di se si ta bëjë këtë, nuk e vë në siklet mashkullin, nuk peshon ndonjë problem, pasi ai mund të jetë një problem i ereksionit apo një situatë e turpshme.

– Ajo gjithashtu mendon për kënaqësinë e mashkullit.

Natyrisht një vajzë e mirë në shtrat, duke menduar edhe për kënaqësinë e partnerit të saj, do të bënte gjithçka për ta kënaqur, nuk ka kufizime për të.

Sepse ajo ecën me parimin: Nuk ka asgjë të gabuar në dashuri!

– Nëse je në rregull me partnerin tënd, nuk ka tabu.

Siç kemi thënë më lart, vajza e mirë në shtrat nuk është e turpëruar, është e pa penguar, nuk ka ndalesa, i bën gjërat pa siklet.

– Të tregon kur e pyet se çfarë i jep më shumë kënaqësi.

Nuk të vjen turp të flasësh për intimitet.

– Ju pëlqen të eksperimentoni.

Vajza e mirë në shtrat, nuk bie në rutinë, duhet dhe dëshiron të provojë gjëra të reja. Mërzitja e frikëson atë.