BREAKING NEWS

Masat shtrënguese për parandalimin e përhapjes së COVID-19, Komiteti Teknik i Ekspertëve komunikon vendimin e fundit

Masat shtrënguese për parandalimin e përhapjes së COVID-19,
x

Lifestyle

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet të pazakonta dhe po tronditin rrjetin (FOTO)

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Shkretërirat janë vende përveluese dhe pothuajse pa jetë për shkak të mungesës së ujit dhe nxehtësisë së madhe. Por jo gjatë këtyre ditëve. Saharaja është mbuluar nga dëbora, ndërsa në Arabinë Saudite temperaturat janë rënë në minus dy gradë.

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Këto imazhe me akull në dunat e rërës në Sahara sjellin një pamje tejet të pazakontë për këtë vend. Ndërsa në Arabinë Saudite, banorët mbushën shkretëtirën në rajonin e Aseer për të shijuar borën.

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Shkretëtira e vogël e Algjerisë, Ain Sefra, e njohur ndryshe si Porta për në Shkretëtirë, është rreth 1 mijë metra mbi nivelin e detit dhe rrethohet nga Malet Altas.

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Ndërsa shkretëtira e Saharasë mbulon pjesën më të madhe të Afrikës Perëndimore dhe përgjatë viteve të fundit ka pësuar ndryshime të temperaturave dhe lagështi.

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Njihen si vende përvëluese, por këto pamje janë tejet

Më të lexuarat