BREAKING NEWS

Albin Kurti gjatë konferencës merr vendimin e menjëhershëm për taksën ndaj Serbisë, ja çfarë u vendos dhe kur do hyjë në fuqi

Albin Kurti gjatë konferencës merr vendimin e menjëhershëm
x

Lifestyle

Padit shtetin dhe fiton, tani mund ta vendosë dhe reklamojë targën e personalizuar me shkrimin befasues

Në Europë, targat e makinave janë shkurtime të thjeshta, të përbëra nga numra dhe shkronja, të cilat vetëm në disa raste të rralla shkaktojnë kombinime të çuditshme ose të paktën me një kuptim.

Në Shtetet e Bashkuara, nga ana tjetër, është e mundur të kërkohet një targë e personalizuar mbi të cilën mund të shkruani pak a shumë çdo gjë.

Vetëm një targë e çuditshme ishte në qendër të një beteje ligjore që vazhdoi për katër vjet në shtetin e Kentucky-t. Protagonisti, 80-vjeçari Bennie Hart, paditi shtetin dhe fitoi çështjen e tani mund të mbajë targën e personalizuar "IM GOD", që fjalë për fjalë do të thotë "Unë jam Zoti".

Padit shtetin dhe fiton, tani mund ta vendosë dhe reklamojë