BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Lifestyle

Pasagjerët nuk kanë maskë e doreza për të hipur në avion? Pa merak, ka menduar aeroporti për zgjidhjen ideale dhe të shpejtë

Pasagjerët nuk kanë maskë e doreza për të hipur në

Aeroporti ndërkombëtar “McCarran”, në Las Vegas, në SHBA i ka marrë të gjitha masat për të qenë shembull për të përballuar situatën me koronavirusin.

Tashmë, me normat e reja të sigurisë, pasagjerëve nuk u lejohet të hipin në avion pa qenë të pajisur me maskë dhe doreza.

Por, për ata që nuk i kanë, aeroporti ka menduar që t’u vijë në ndihmë. Në disa hapësira të strukturës gjigante janë vendosur distributorë automatikë, ku njerëzit mund të marrin doreza, maska dhe dezinfektues.