BREAKING NEWS

Zbardhen të tjera detaje të forta/ Publikohen fotot dhe emrat e atentatorëve të biznesmenit Dhima. Përdornin uniforma dhe ID të RENEAS dhe lëviznin lirisht në vend

Zbardhen të tjera detaje të forta/ Publikohen fotot dhe emrat e
x

Lifestyle

Plane për këtë javë? Astrologu Jorgo Pulla parashikon çfarë do të ndodhë me secilën shenjë 

Plane për këtë javë? Astrologu Jorgo Pulla parashikon

DASHI

Dashë të dashur, këtë javë ka të ngjarë të vini re se gjithçka po lëviz me një ritëm më të ngadaltë ose të paktën më ngadalë sesa mund të përballoni! Merkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10 në Akrep dhe ju fton të jeni të durueshëm në mënyrë që të jeni në gjendje të përballoni detyrimet tuaja pa u mërzitur. Shfaqja e çështjeve financiare nga e kaluara është një skenar i mundshëm për këtë javë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 ju tregon që t’i kushtoni vëmendje marrëdhënieve tuaja ndërpersonale, pasi këndinegativ që formohet me Marsin e kundërt shenja juaj dhe Plutoni në Bricjap, mund të krijojë një klimë të tensionuar dhe imponuese.
Dashuria: Këtë javë duhet të jeni shumë të kujdesshëm kur zgjidhni çdo çështje që lind midis jush dhe partnerit tuaj, pasi pak Mërkuri që do të jetë i kundërt dhe pak Hëna e re që do të jetë subversive, mund të krijojnë disa çështje në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni të lirë do të jetë mirë të mos bëni konkluzione dhe të mos merrni ndonjë vendim për një çështje romantike këto ditë, pasi klima do të jetë e tensionuar dhe nuk do t’ju ndihmojë.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të mendoni se ju dhe bashkëpunëtorët tuaj flisni një gjuhë tjetër dhe kjo është diçka që mund t’ju irritojë. Disa fjalë do të jenë të mira pasi diskutimet e shumta që synojnë zgjidhjen e çështjeve specifike duket se kanë efektin e kundërt. Hëna e re që do të zhvillohet më 16/10 mund të krijojë një klimë në punë gjatë së cilës më i fuqishmi do të përpiqet të mbizotërojë. Mos hyni në këtë proces pasi lojërat e fuqisë dhe demonstrimit nuk funksionojnë gjithmonë mirë.

DEMI

Ju Dema këtë javë do të duhet të armatoseni me durim në mënyrë që të jeni në gjendje të caktoni takime, kontakte dhe diskutime që janë në orarin tuaj. Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt nga 15/10, gjë që tregon se komunikimi do të fitojë një shkallë vështirësie. Për shkak të faktit që Mërkuri është në shenjën e Akrepit para jush, ka shumë të ngjarë që të vini re se të tjerët ju quajnë “disi të hutuar” dhe kjo ka të ngjarë të krijojë shumë tension. Këto ditë janë të përshtatshme për zgjidhjen e çështjeve të së kaluarës por jo për hapjen e të reja. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 16/10 mund të sjellë disa përmbysje në jetën tuaj të përditshme.
Dashuria: Këtë javë mund të keni shumë punë për të bërë dhe të mos gjeni kohën që dëshironi të kaloni me partnerin tuaj. Sidoqoftë, përpiquni të mos transferoni tensionin e jetës së përditshme në marrëdhënien tuaj, pasi as Hëna e re dhe as rrjedha në prapavijë e Merkurit nuk do të ndihmojnë për të zgjidhur ndonjë çështje. Nëse jeni i lirë, është e mundur të takoni një person që do t’ju bëjë përshtypje, por këto ditë do të ishte mirë të mos bëni ndonjë lëvizje për një çështje emocionale dhe të mbani një qëndrim pritjeje.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë ka shumë të ngjarë që të ketë disa tensione midis jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj të punës, për shkak të keqkuptimeve.Kjo është arsyeja pse duhet të jeni shumë të kujdesshëm në çdo diskutim që ka të bëjë me çështje pune, projekte, afate dhe detyrime.Shmangni ngritjen e vëllimit të zërit tuaj edhe nëse e dini që keni të drejtë, pasi java është përmbysëse dhe mund të krijojë shumë çështje.

BINJAKËT

Binjakë, këtë javë sundimtari juaj Mërkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit më 15/10 dhe kjo prapavijë mund të rikthejë detyrimet tuaja rutinore të përditshme që keni menduar se janë mbyllur. Komunikimi nuk do të jetë i dobishëm në zgjidhjen e çështjeve të punës, si dhe detyrimet e përditshme dhe kjo është diçka që duhet të mbani mend në mënyrë që të shmangni diskutimet dhe fjalët që mund të keqinterpretohen. Hëna e re në Peshore më 16/10 krijon tension ndoshta në një marrëdhënie personale. Do të ishte mirë të shmangim marrjen e vendimeve përfundimtare për çështje emocionale pasi gabimet janë të mundshme.
Dashuria: Kontakti me partnerin tuaj mund të jetë pak i vështirë gjatë gjysmës së dytë të javës, ose për shkak të angazhimeve ose për shkak të një keqkuptimi.Duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe asaj që i thoni njëri-tjetrit, pasi duket se keqkuptimet janë një skenar i mundshëm i ditës.Nëse jeni i lirë duket se mund të krijohet një atmosferë negative midis jush dhe dikujt që ju intereson, për shkak të një keqkuptimi. Sigurisht që do të ishte mirë të preferonit javën e ardhshme për ta zgjidhur atë, pasi tani duket se do të ketë vështirësi.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë është e mundur të keni disa punë dhe detyrime që kanë të bëjnë jo vetëm me jetën e përditshme por edhe me disa projekte profesionale, të cilat duhet të ishin rregulluar në të kaluarën. Kështu që është e mundur që e gjithë kjo të krijojë stres dhe të josheni duke thënë disa biseda që nuk i keni fjalët.Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm pasi mund të krijojë probleme atje ku nuk ekzistojnë.Përqendrohuni në çështjet praktike të detyrimeve profesionale, në mënyrë që të mos ndodhin gabime atje.

GAFORRJA

Ju Gaforre, këto ditë mund të mendoni se të tjerët nuk ju kuptojnë dhe kjo mjafton për t’ju shkaktuar shqetësime emocionale. Merkri në rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit në 15/10 dhe duket se komunikimi do të kalojë nëpër “dyzet valë” këto ditë. Kushtojini vëmendje të veçantë fushës romantike në mënyrë që të mos krijoni disa keqkuptime në të. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 krijon një atmosferë shpërthyese që mund të sjellë keqkuptime mes jush dhe të dashurit tuaj. Jepni përparësi çështjeve të shtëpisë pasi ato janë të afta të shkaktojnë tensione.
Dashuria: Rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën e Akrepit tregon se komunikimi me partnerin nuk do të jetë një detyrë e lehtë këtë javë, pasi ka mundësi që ose diçka që thoni ose diçka që ai do të thotë të keqkuptohet. Për këtë arsye duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe komunikimit por edhe fjalëve që ju “veshin” mendimet, idetë dhe madje ankesat tuaja! Nëse jeni beqar kjo javë nuk është e përshtatshme për afrime romantike, pasi do të ketë një klimë keqkuptimesh të cilat nuk do të ndihmojnë për t’i dhënë dritën jeshile çështjeve romantike, por kjo nuk do të parandalojë që një ish-partner të shfaqet!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë, detyrimet profesionale mund të jenë një terren pjellor për polemika dhe Mërkuri i kundërt mund të zmadhojë çdo çështje dhe çdo polemikë.Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 tërheq vëmendjen tuaj dhe ju thotë të lëvizni shumë diskret në çdo çështje profesionale.Mund të ketë njerëz në punë që nuk janë miq të ngushtë me ju, por tani nuk është koha të përqendroheni në të.Vetëm bazoni lëvizjet tuaja për të arritur atje ku dëshironi.

LUANI

Luanë të dashur, këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje çështjeve që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj dhe madje edhe me disa punë shtëpiake, pasi duket se mund të ketë shtyrje ose keqkuptime.Merkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10 dhe kjo tregon se fillon një periudhë gjatë së cilës ju do të përqendroheni në çështjet e kaluara për t’i realizuar ato. Kjo periudhë nuk është e favorshme për vendimet në shtëpi siç janë zhvendosjet, ndryshimet e dekoreve ose ndonjë gjë tjetër që i referohet asaj që ne e quajmë një “fillim të ri”. Më 16/10 Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores mund të krijojë një terren të përshtatshëm për disa mosmarrëveshje me njerëz të afërt që të dalin në sipërfaqe.
Dashuria: Kontaktimi me partnerin tuaj mund të jetë pak problem për këtë javë pasi mund të ketë mosmarrëveshje edhe për një çështje të thjeshtë shtëpiake. Mundohuni të shmangni tensionin për çështje që nuk ju shqetësojnë ju të dy, por asgjë tjetër. Nëse jeni të lirë njohjet e reja kanë një shkallë vështirësie këtë javë, pasi klima nuk do të jetë komunikuese dhe si rezultat mund të krijohen keqkuptime. Nëse ka dikë që ju intereson, duhet të zgjidhni me kujdes mënyrën që të mos lini vend për keqkuptime.
Puna dhe Ekonomia: Puna këtë javë nuk do t’ju shqetësojë aq shumë në kuptimin që nuk do të ketë të dhëna të reja në të dhe mendja juaj do të jetë për çështje të tjera, por disa çështje profesionale kanë nevojë për përkushtim dhe përqendrim në mënyrë që të mos bëni gabime në to. Ju gjithashtu duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit që do të keni me bashkëpunëtorët tuaj dhe njerëzit që janë në mjedisin tuaj profesional, pasi duket se ato do të thuhen dhe të tjerët do të kuptohen.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha këtë javë dhe konkretisht më 15/10 sundimtari juaj Mërkuri i cili është në shenjën e Akrepit do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt, diçka që do të sjellë ndryshime dhe rishikime të planeve. Konkretisht, duhet të përqendroheni në projekte që keni pasur me njerëz të afërt, pasi duket se këto do të kenë nevojë për vëmendje. Ju gjithashtu do të duhet të keni kujdes këto ditë me gjithçka që lidhet me takimet, komunikimin dhe udhëtimet në mënyrë që të mos ketë surpriza të pakëndshme. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 tregon se duhet të përqendroheni në çështjet e sektorit financiar dhe të shmangni shpenzimet e panevojshme.
Dashuria: Këtë javë ka të ngjarë të ketë një klimë të përgjithshme keqkuptimi që do të ndikojë gjithashtu në komunikimin me partnerin tuaj. Kjo mund të çojë në konflikte mes jush, diçka që duhet të shmangni në mënyrë që të mos shtoni karburant në zjarr. Tani është një kohë e mirë për të zgjidhur çështjet që vijnë nga e kaluara, por duhet një humor i mirë për ta bërë këtë. Nëse jeni të lirë është e mundur të bëni një njohje të re përmes njerëzve që janë afër jush, por do të ishte mirë të mbani një shportë të vogël këto ditë dhe të mos nxirrni përfundime.Puna dhe Ekonomia: Këto ditë duket se do të ketë diskutime rreth çështjeve profesionale por do të jetë e vështirë të nxjerrësh një përfundim prej tyre. Mbani një shportë të vogël në diskutimet për një bashkëpunim të ri ose një marrëveshje të re pasi që duket se është e vështirë të realizohet. Ajo që duhet të mbani mend është se java mund të fshehë vështirësitë e komunikimit, por nëse jeni me humor të mirë do të jeni në gjendje t’i zgjidhni, pa i lënë të ndikojnë ndjeshëm në performancën tuaj në punë dhe marrëdhëniet tuaja profesionale.

Peshorja

Ju Peshore këtë javë do ta kapni veten duke menduar për disa çështje të së kaluarës dhe këto mendime mund t’ju çojnë drejt vendimeve dhe lëvizjeve që i shqetësojnë ato. Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10 në shenjën e Akrepit dhe është “përgjegjës” për rikthimet që ju bëni për botimet e kaluara. Mundohuni të mos rihapni tema të mbyllura, veçanërisht nëse ato lidhen me fushën romantike. Kjo është një javë intensive pasi përveç rrugëtimit të kundërt të Merkurit, Hëna e re në shenjën tuaj të zodiakut do të zhvillohet më 16/10, e cila do të jetë shpërthyese! Për këtë arsye, shmangni çdo lëvizje që mund të prishë atë që keni si të dhënë në jetën tuaj në këtë kohë.
Dashuria: Këto ditë është e mundur të krijoni konfrontime me partnerin tuaj për shkak të disa çështjeve që vijnë nga e kaluara. Nëse zgjidhni çështje të tilla, atëherë shanset për keqkuptime dhe polemika do të zvogëlohen ndjeshëm. Nëse jeni të lirë kjo javë nuk është ideale për qasje romantike por kjo do të jetë e përkohshme. Nga java tjetër, situatat do të jenë më të dobishme për t’iu afruar dikujt për të cilin jeni të interesuar dhe për të zhvilluar një njohje që keni bërë tashmë.
Puna dhe Ekonomia: Puna dhe detyrimet që pasojnë atë do të luajnë një rol të rëndësishëm në psikologjinë tuaj këtë javë dhe nuk përjashtohet që ato të ndikojnë edhe në sjelljen tuaj ndaj të tjerëve. E vërteta është se mund të ketë vështirësi për shkak të keqkuptimeve ose mund të ketë zbulime rreth çështjeve të së kaluarës! Ajo që mund të bëni është të shmangni veprimet impulsive, fjalët impulsive dhe gjithçka tjetër që do t’ju çojë të merrni vendime të shpejta, pasi kjo është ndaluese këto ditë.

Akrepi

Akrepa, këtë javë, Mërkuri në shenjën tuaj do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10, gjë që tregon se çështjet e së kaluarës do të vijnë përsëri në pah. Çështjet personale dhe profesionale që nuk ishin mbyllur plotësisht ose nuk ishin bërë në mënyrën e duhur duket se e bëjnë sërish pamjen e tyre. Ajo që duhet të mbani në mend është se komunikimi do të jetë i vështirë këtë javë, kështu që duhet të mbani vëmëndjen si në ato që dëgjoni ashtu edhe në ato që thoni. Hëna e re shpërthyese që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 16/10 duket se sjell disa zbulime, të cilat mund të ekspozojnë njerëz dhe situata.
Dashuria: Komunikimi do të ketë një shkallë vështirësie këtë javë pavarësisht nëse jeni beqar apo tashmë jeni në një lidhje dhe komunikimi është një faktor i rëndësishëm në zhvillimin e çështjeve emocionale. Pra, nëse jeni tashmë në një marrëdhënie përpiquni të mbani një klimë të mirë komunikimi midis jush dhe partnerit tuaj dhe për ta bërë këtë nuk do të duhet të gërmoni në çështje të së kaluarës! Nëse jeni përsëri i lirë, është e mundur që një person nga e kaluara të bëjë një paraqitje dhe t’ju shkaktojë shqetësim emocional!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë klima në punë mund të jetë e çuditshme pasi duket se do të shihni disa sjellje nga njerëzit me të cilët punoni, të cilat do t’ju bëjnë të mendoni. Për shkak të faktit se komunikimi do të ketë një shkallë të vështirësisë, ju u përpoqët të ndërtonit ura në të për të shmangur keqkuptimet dhe hamendësimet. Nëse mendoni se diçka nuk është në rregull, mos hezitoni ta diskutoni atë me tone të qeta dhe është e sigurt që do të jeni në gjendje ta zgjidhni atë.

Shigjetari

Shigjetarë të dashur, këtë javë duket se do të ketë disa çështje që vijnë nga e kaluara dhe do të kërkojnë zgjidhjen e tyre apo edhe mbylljen e tyre në të tashmen. Rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën e Akrepit do të fillojë në 15/10 dhe tregon se tani është koha e duhur për të mbyllur çdo çështje që ekziston në jetën tuaj, në mënyrë që të keni një pamje më të qartë të së tashmes. Hëna e re që do të zhvillohet në 16/10 do të krijojë një shpërthim emocionesh dhe nuk përjashtohet të nxjerrë në sipërfaqe të vërteta, të cilat, megjithatë, do të tregohen në një mënyrë të papritur! Kushtojini vëmendje çështjeve që kanë të bëjnë me ndërmarrjet, grupet ose shoqatat e njerëzve në të cilët ju jeni anëtar.
Dashuria: Këtë javë duket se do të duhen përpjekje për të ruajtur një klimë të mirë komunikimi midis jush dhe partnerit tuaj. Për ta bërë këtë ju duhet të keni zgjidhur çështjet e së kaluarës dhe të mos i lini ato të notojnë dhe të ndikojnë në marrëdhënien që keni tani. Nëse jeni të lirë ka të ngjarë të jetë një person që do t’ju rrëfejë ndjenjat e tij dhe do t’ju befasojë. Mos nxitoni të merrni vendime për ndonjë gjë që lidhet me pjesën romantike këto ditë, pasi nuk do të jetë e lehtë të nxirrni përfundimet e duhura.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë çështje pune, por ato do të vijnë me informacione që nuk korrespondojnë me realitetin. Për këtë arsye do t’ju duhet të kontrolloni me kujdes detajet e çështjeve profesionale, në mënyrë që të mos çoni në keqkuptime. Gjatë gjysmës së dytë të javës, atmosfera në punë mund të mos jetë aq e këndshme, por do të fitoni nëse përpiqeni të qëndroni larg konflikteve.

Bricjapi

Ju Bricjapë këtë javë duket se do të përqendroheni më shumë në çështjet që lidhen me miqësitë ose fytyrat tuaja miqësore, si rrjedha e kundërt e Mërkurit në shenjën e Akrepit nga 15/10 situatat e ndërrimeve. Ka shumë të ngjarë që një mosmarrëveshje që keni pasur në të kaluarën me një mik të kthehet tek ju duke kuptuar se disa marrëdhënie nuk janë më si dikur. Mundohuni të zgjidhni çështjet që vijnë nga e kaluara tani për të dhënë një shans të dytë në miqësi që dëshironi të qëndroni në jetën tuaj. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 sjell intensitet të emocioneve dhe mund t’ju çojë të merrni vendime “në nxehtësi”, diçka që nuk do t’ju çojë në rezultatet që dëshironi.
Dashuria: Kontakti me partnerin tuaj do të ketë një shkallë vështirësie këtë javë dhe ka mundësi që mund të ketë çështje që nuk ju shqetësojnë direkt, por disi do të pushtojnë marrëdhënien tuaj. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm nëse nuk doni të krijohen tensione mes jush.Nëse jeni akoma i lirë të komunikoni me një person që ju ka tërhequr interesin mund të mos zhvillohet në mënyrën që keni në mendje, pasi Mërkuri i kundërt luan lojëra komunikimi dhe përfundimisht mund të çojë në keqkuptime.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë një klimë në punë që nuk do t’ju ndihmojë të bëni disa gjëra që keni në mendje. Hëna e re do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 intensifikon tensionin, i cili mund të krijohet edhe duke zgjidhur një çështje të përditshme profesionale. Në kombinim me Merkurin e kundërt gjithashtu mund të intensifikojë keqkuptimet, për këtë duhet të jeni shumë të kujdesshëm me mënyrën e të shprehurit pasi ose do të qetësohet ose do të ngrejë polemika.

Ujori

Ujori im, këtë javë do ta gjeni veten duke menduar veçanërisht për disa çështje profesionale të së kaluarës dhe ka shumë të ngjarë që të filloni të humbni një propozim profesional që ju është bërë atëherë. Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit (15/10) dhe me të fillon një periudhë vlerësimi dhe rishikimi të paktën për sektorin profesional. Do të ishte mirë të shmangni gjithçka që karakterizohet si “e re” siç janë fillimi i biznesit të ri dhe marrëveshjet e reja të biznesit. Hëna e re që do të zhvillohet më 16/10 në shenjën e Peshores mund të krijojë polemikë pasi shoqërohet me këndet negative me Marsin e kundërt në Dash dhe Plutonin në Bricjap, gjë që tregon se do të ketë një përpjekje nga disa njerëz për t’ju bindur për korrektësinë e pikëpamjet e tyre.
Dashuria: Këtë javë ka shumë të ngjarë që disa çështje të lindin midis jush dhe partnerit tuaj që nuk janë të reja dhe i kanë rrënjët në të kaluarën.Nëse doni të shmangni diçka si kjo, përpiquni të parandaloni situata dhe të zgjidhni çështje të mëparshme të cilat e dini se janë ende në pritje. Nëse jeni beqar ka të ngjarë të ndryshoni mendim për një njohje të kohëve të fundit dhe sjellja e personit që ju intereson do të luajë një rol në këtë. Sidoqoftë, do të ishte mirë të mos merren vendime përfundimtare këtë javë dhe të mos nxirren përfundime, pasi do të ketë një klimë tensioni dhe keqkuptimi.
Puna dhe Ekonomia: Fusha profesionale ka nevojë për vëmendje të veçantë këtë javë pasi mund të ketë çështje midis jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj profesional që do të krijojnë tension. Komunikimi do të luajë një rol të madh në to dhe ju duhet ta dini që me një fjalë mund të zgjidhni një keqkuptim ose ta bëni atë edhe më të madh. Këto ditë do të jetë mirë të shmangni lëvizjet që mund të përcaktojnë të ardhmen e një pune, pasi vendimet përfundimtare janë “ndaluese”.

PESHQIT

Peshqë të dashur, këtë javë duket se do të shfaqet një çështje romantike e së kaluarës pasi është e mundur të keni kontakte me një person të lidhur me të! Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit në 15/10 dhe gërmon në situatat e kaluara dhe njohjet e kaluara. Sidoqoftë, ju duhet të merrni një vendim bazuar në të dhënat që ekzistojnë tani dhe jo në ndjenjat e së kaluarës, pasi këto mund t’ju çojnë të merrni një vendim të gabuar. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 e kthen vëmendjen tuaj në çështjet financiare dhe ju fton të shikoni të kaluarën, në mënyrë që të vlerësoni lëvizjet që kishit bërë atëherë.
Dashuria: Këtë javë duket se do të pushtoheni përsëri me një histori romantike të së kaluarës dhe nuk përjashtohet që të ketë komunikim me një ish-partner. Merkuri i kundwrt krijon tokë pjellore për romancat e kaluara romantike që të lulëzojnë përsëri, por përveç zemrës, duhet të mendoni logjikisht nëse keni nevojë të rihapni një derë në të kaluarën. Nëse jeni tashmë në një lidhje përpiquni të shmangni rifillimin e çdo çështjeje që kishte krijuar distanca midis jush dhe partnerit tuaj, pasi kjo do të zvogëlojë gjasat e konfrontimit mes jush.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë çështjet tuaja profesionale do t’ju pushtojnë shumë për shkak të komunikimit të vështirë që duket se ekziston në punë. Rrugëtimi i kundërt i Merkurit në kombinim me Hënën e re në Peshore nuk nxit komunikim të mirë dhe as qetësi në marrëdhëniet ndërpersonale. Për këtë arsye, preferoni të përqendroheni në detyrimet tuaja profesionale dhe jo në diskutimet që mund të ekzistojnë në punë, pasi nga këto diskutime mund të ketë disa keqkuptime.