Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Socialistët e Tiranës ndezin motorët/ Veliaj merr vendime të rëndësishme, lëviz 20 drejtues, u kërkon të fokusohen në fushatë (Zbardhen EMRAT dhe pozicionet e tyre)

Socialistët e Tiranës ndezin motorët/ Veliaj merr vendime të
x

Lifestyle

Pushimi për kafe e cigare mund t’u zbrazë xhepat punonjësve, kompania vendos t’ua mbajë nga paga

Pushimi për kafe e cigare mund t’u zbrazë xhepat

A duhet që punonjësve t’u zbriten nga paga momentet e pushimit për kafe dhe cigare?

Ky është një debat i nxehtë për momentin në Spanjë, pasi një gjykatë në vend vendosi në favor të një kompanie gazi që kërkon të zbresë nga paga e punonjësve orët e kaluara jashtë ambientit të punës, për kafe dhe cigare.

Por, gjithsesi ende nuk ka asgjë përfundimtare, pasi vendimi do të mbështetet në negociatat mes punëdhënësve dhe sindikatave. Në të kundërt, pritet të apelohet.