SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
“Restoranti është foshnja e tyre”/ Thyhen rregullat e vlerësimit, por përzgjidhet restoranti më i mirë në botë? Do të surprizoheni…(Foto)
Shkruar nga SOT.COM.AL 20 Shkurt 2019
Një restorant i vogël, buzë detit në Afrikën e Jugut, me gjashtë pjestarë pa trajnim zyrtar, është shpallur më i miri në botë. Në një ceremoni të përvitshme të mbajtur në Paris, “Wolgat”, i cili është hapur në vitin 2016 në një fshat të vogël peshkatarësh, është vlerësuar për ushqimet e shijshme që i servir klientëve të saj.
Shefi i kuzhinës, Kobus van der Merve, i cili i kërkon përbërësit e pjatave në breg të detit, u shpreh pas marrjes së çmimit për agjencinë e lajmeve “AFP” se u ndje i pavend gjatë ceremonisë. “Stafi im, që del çdo ditë për të mbledhur barëra dhe përbërës të tjerë, duhet të jetë këtu. Restoranti është foshnja e tyre”, tha ai.
Çmime të këtij lloji zakonisht i shkojnë restoranteve elitare, mirëpo “Wolfgat”, që ofron një menu me 7 pjata për 60 dollarë dhe që mund të presë vetëm 20 persona në një vakt, duket se ka thyer rregullat. Mes anëtarëve të jurisë që akordoi çmimin ishte edhe kuzhinieri i famshëm me origjinë shqiptare, Rene Rexhepi, i restorantit “Noma” në Danimarkë.