BREAKING NEWS

Më në fund ‘zhbllokohet' Gjykata e Lartë/ Zgjidhet nënkryetari që do të ketë kompetencat e kryetarit, ja kush emërohet

Më në fund ‘zhbllokohet' Gjykata e Lartë/ Zgjidhet
x

Lifestyle

Rrëfehet prostituta: Ja ku gabojnë meshkujt në seks

Rrëfehet prostituta: Ja ku gabojnë meshkujt në seks

Secili mashkull mendon se në krevat është më i miri, por duhet ta pranojnë që bëjnë gabime të caktuara në momente intime.

Secili mashkull mendon se në krevat është më i miri, por duhet ta pranojnë që bëjnë gabime të caktuara në momente intime.

Kryesisht meshkujt fajësohen për ndërlikimet që kanë gjatë aktit dhe mos kuptimit dhe koordinimit të mirë me partneren, por gratë kanë rrëfyer disa gabime tjera që bëjnë meshkujt.

E për të qenë perfekt nuk ka mënyrë më të mirë se sa të mësosh nga gabimet.

Le t’i hedhim një sy se çfarë thonë gratë se nuk u pëlqen tek meshkujt në krevat:

1.Kur ata nxitojnë.

2.Kur janë shumë të qetë në krevat.

3.Nuk kanë aftësi të ngrenë humorin ose nuk pëlqejnë veshjet e tyre.

4.Ju jeni gati, por ai nuk është.