BREAKING NEWS

Vetëflijimi, ekspertët ngrenë alarmin pas ngjarjes në Kombinat: Të thellohet hetimi!

Vetëflijimi, ekspertët ngrenë alarmin pas ngjarjes në
x

Lifestyle

Rregullat që femra të arrijë orgazmën, shenjat kur ajo shtiret

Rregullat që femra të arrijë orgazmën, shenjat kur ajo

Një orgazmë, është në krye të listës për çdo femër në nisje të aktit seksual, ndërsa e fundit është shtirja sikur e ka arritur.
Në librin e fundit të Emma Koeing, të titulluar “Të panjohurat e orgazmës femërore” flitet në gjerësi për këtë temë. Ajo i ka rrëfyer gazetës “The Times” mbi diferencën midis perceptimit të meshkujve të kënaqësisë që ata po i japin një femre dhe asaj që partnerja përjeton realisht.

“Shumë burra më janë betuar se partneret e tyre arrijnë gjithmonë orgazmë, por kur i kam pyetur nga e kanë kuptuar këtë, më janë përgjigjur: “Sepse më kanë gërvishtur me thonj në kurriz”, ose “sepse këmbët e saj po dridheshin”, apo “sepse ajo po rënkonte” ose “sepse thjesht e di”, por të gjitha këto janë të pamjaftueshme.

Nuk është surprizë që 72% e femrave e pranojnë se meshkujt mbarojnë punë para tyre dhe i lënë ato përgjysmë. Opa çuna!

Gratë e marra në analizë në librin e saj janë të moshave nga 22 në 70 vjeç dhe përfshijnë lloje të ndryshme profesionesh.

Një studim i “National Survey of Sexual Health and Behaviour” doli në konkluzionin se 85% e meshkujve besojnë se partneret e tyre e arrijnë orgazmën në herën e fundit.

Një nga gratë thonë në librin e Emma Koeing se “shumica e femrave mund arrijnë orgazmën edhe brenda 17 sekondash, por ajo nuk mund të ndodhë as pas 17 minutash”.

Gjëja kryesore që meshkujt duhet të dinë se jo çdo femër është njëlloj pasi nëse diçka funksionon te njëra, nuk mund të funbksionojë te tjetra.

Ndërsa këshilla më e rëndësishme për femrat është që tua bëjnë të qartë meshkujve se çfarë dëshirojnë në shtrat. “Gjeni një mënyrë për tjua thënë dhe nëse nuk do të funksionojë herën e parë, me siguri të dytën do të jetë më mirë”.

Të pyetura përse nuk arrijnë në orgazmë, 38% e femrave thanë se nuk kishin pasur shumë stimulim klitorial, por 35% e tyre shtuan se megjithë stimulimin klitorial, nuk ishte ai i duhuri.

Një tjetër grua tha se kishte pasur vetëm një orgazmë në jetën e saj ndaj meshkujt duhet ta dëgjojnë mirë këtë dëshmi.