BREAKING NEWS

“Faktet janë kokëforta”/ Epidemiologu Alimehmeti publikon studimin: Vdekshmëria e koronavirusit është krahasuar me vdekshmërinë që sjell një aksident automobilistik. Lajmi i mirë është që…

“Faktet janë kokëforta”/ Epidemiologu Alimehmeti publikon
x

Lifestyle

Sa gjatë mund të durojnë femrat pa bërë seks dhe cilat janë pasojat e këtyre mungesave?!

Sa gjatë mund të durojnë femrat pa bërë seks dhe cilat

Revista gjermane “Petra” kreu një sondazh, në të cilin morën pjesë më shumë se 1000 gra nga mosha 29 deri në 39 vjeç, për të kuptuar se sa mund të durojnë femrat pa bërë seks dhe se cilat ishin efektet që sillte mos aktiviteti seksual.
Ndoshta meshkujt kanë menduar se femrat nuk mund të durojnë gjatë pa seks… por hidhini një sy se çfarë thuhet në këtë studim.

Çuditërisht, 58% e të anketuarave thanë se fare lehtë mund të durojnë pa seks!
33% pranuan se kanë mbi 2 vjet pa bërë seks,
40% deklaruan se kanë më shumë se 1 vit pa marrëdhënie, dhe
27% se kanë mbi 6 muaj pa raport seksual.

Sipas ekspertëve, pasojat mungesës së marrëdhënieve seksuale ishin më se të dukshme. Femrat që kishin 3 muaj pa bërë seks filluan të shfaqnin sjellje disi të çorientuara, ato që kishin 6 muaj pa seks shfaqën shenja stresi.