BREAKING NEWS

Shoqëroi 30 mjekët dhe infermierët shqiptar në Itali, ministri Gent Cakaj futet në karantinë

Shoqëroi 30 mjekët dhe infermierët shqiptar në Itali,
x

Lifestyle

Senatori shpenzon rreth 9 mijë dollarë në një dekadë për të blerë ëmbëlsirën e tij të preferuar

Senatori shpenzon rreth 9 mijë dollarë në një dekadë

Senatori amerikan për New York-un, Chuck Schumer ka shpenzuar 8600 dollarë për të blerë cheesecake, brenda 10 vitesh. Ai e ka pranuar edhe vetë se është ëmbëlsira e tij e preferuar.

Gjithashtu, ai tregon se jo të gjitha i ka ngrënë vetë, por shumë prej tyre kanë qenë në formën e qerasjes për të gjithë mbështetësit e tij.

Schumer kishte zakon që të shkonte në një restorant në New York dhe porosiste gjithmonë cheesecake për vete si dhe për të gjithë mbështetësit e tij që vinin aty.

Sipas një raporti të publikuar dhe nga “CNN”, gjatë periudhës nga 2009 dhe 2019 ai ka shpenzuar një shumë prej 8600 dollarësh.