Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Socialistët e Tiranës ndezin motorët/ Veliaj merr vendime të rëndësishme, lëviz 20 drejtues, u kërkon të fokusohen në fushatë (Zbardhen EMRAT dhe pozicionet e tyre)

Socialistët e Tiranës ndezin motorët/ Veliaj merr vendime të
x

Lifestyle

Shihni ëndrra duke bërë seks, ky është kuptimi i tyre i çuditshëm

Shihni ëndrra duke bërë seks, ky është kuptimi i tyre i

Përderisa mund të jeni të kënaqur kur zgjoheni pas një ëndrre seksuale, ndoshta ndonjëherë keni parë edhe me persona të famshëm, prapë se prapë jeni konfuz.

Kështu çfarë nënkuptojnë ëndrrat e zakonshme seksuale?

Disa studime tregojnë se një përqindje e madhe e njerëzve ëndërrojnë duke bërë seks e disa të tjerë mund të shohin duke kryer marrëdhënie me koleg apo kolege.

Psikologët tregojnë se ne i shpenzojmë dy orë gjatë natës duke ëndërruar  dhe shumica prej tyre janë ëndrra të zakonshme. Gjithsesi, emocionet e forta ndonjëherë shfaqen. Dhe shpesh përfundojmë duke parë ëndrra seksuale.

Sigurisht, shumë ëndrra seksuale reflektojnë thjeshtë një dëshirë për kënaqësi seksuale, por ndonjëherë ato mund të jenë shumë të palogjikshme- sepse shpesh mund të shohim ëndrra me persona që nuk i kemi qejf.

Të shihni ëndrra seksuale me një koleg/kolege

Nuk është e pazakonshme që njerëzit të tërhiqen me njëri tjetrin. Dhe ndodh që edhe në vend të punës, flirtimi të shfaqet. Shumica e ëndrrave janë për jetën tonë të përditshme, prandaj nëse jemi çdo ditë në punë dhe shpesh edhe ndodh ndonjë fliritim atëherë ëndrra të tilla mund të shfaqen.

Seksi me ish partnerin/partneren

Në një lidhje një lloj i sjelljes varësie seksuale shfaqet për gjatë kohës. Në fakt, është një aktivitet i fuqishëm që promovon afërsi emocionale dhe psikologjike. Kur lidhja dështon, ato  ndjenja nuk mund të hidhen poshtë lehtë dhe ëndrrat mund të shfaqen kohë pas kohe.