BREAKING NEWS

“Do ndodhë javën e ardhshme..”, Taulant Balla paralajmëron foton që do dalë për Lulzim Bashën dhe do shkaktojë ‘tërmet’ në politikën shqiptare

“Do ndodhë javën e ardhshme..”, Taulant Balla
x

Lifestyle

Shkrimtarja e njohur tregon fantazitë seksuale të femrave që do t’ju habisin

Shkrimtarja e njohur tregon fantazitë seksuale të femrave që do

Shkrimtarja e njohur Emily Dubberley është përqendruar në këto fantazi kryesore femërore, të cilat po jua përshkruajmë në vijim.

Fantazitë e të bindurit

Veglat si p.sh. kamxhikët, prangat apo shiritat për lidhje të syve janë të zakonshme për këtë lloj fantazie. Të bindurit mund të jetë emocional apo fizik dhe mund të përfshihet loja e rolit, por nganjëherë mund të shkojë aq larg sa që femrat mund të aktrojnë viktimën e dhunimit apo të skllaves seksuale.

Fantazitë dominuese

Kur rolet janë të ndërruara, edhe mashkulli i bindet dominimit të femrës. Loja e rolit përfshin edhe tradhtinë e partnerit dhe kontrollimin e skllavit seksual. Fantazia bazohet në kontrollimin e femrës në shtrat, mirëpo ajo partnerit i shkakton edhe kënaqësi, edhe dhembje, varësisht nga gjendja shpirtërore.

Ekzibicionizmi dhe ekspozimi

Qoftë kur e bëni seksin në kopsht, në park, në aeroport apo thjesht në shtëpinë tuaj afër dritares së hapur, ideja e kësaj fantazie bazohet në faktin që dikush mund t’ju vështrojë dhe t’ju shohë gjatë kohës së aktit seksual, gjë që posaçërisht femrën moderne e eksiton.

Fantazitë me partnerin

Shumë thjesht, ideja e marrëdhënies seksuale me të dashurin, me partnerin ekskluziv – disa femra posaçërisht i eksiton. Ngjashëm, ideja e seksit të rregullt me partnerin specifik i cili nuk është juaji, gjithashtu është pjesë e kësaj fantazie. P.sh. marrëdhënia me personin e famshëm, mikun apo kolegun nga puna.