BREAKING NEWS

Pasojat e mëdha të Covid-19 në botë, Robert Kennedy Jr del me mesazhin frymëzues dhe shpresëdhënës (Videoja që po bën xhiron e rrjetit)

Pasojat e mëdha të Covid-19 në botë, Robert Kennedy Jr del
x

Lifestyle

“Është keq”, eksperti i okultit tregon arsyen përse nuk duhet t’i presim thonjtë natën

“Është keq”, eksperti i okultit tregon arsyen përse

Gjyshërit gjithmonë këshillojnë që nuk duhet t’i presim thonjtë natës pas nuk është mirë. Duket si një mit që jo të gjithë i besojnë pasi nuk kanë një shpjegim për këtë.

Sipas ekspertit të okultit Altin Bogdani është e keq që t’i presësh thonjtë natën për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni i krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe i rigjenerimit të vetes

“Po është keq, nuk duhet prerë për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni i krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe i rigjenerimit të vetes. Ne kur presim thonjtë, të cilët janë elementi bazë i jetës që së fundmi është futur edhe në tabelën e elementëve kimik i quajtur thorjum, që do të thotë se thonjtë nuk duhen prerë asnjëherë natën”, shprehet Bogdani.