BREAKING NEWS

‘Pa shiko sa të thella qenkan punët!’, përgjimet e antimafias italiane, paralajmëron Artan Hoxha dhe zbulon emrin kush është ‘peshku i madh’

‘Pa shiko sa të thella qenkan punët!’, përgjimet e
x

Lifestyle

Studimi i fundit! 10% e njerëzve bëjnë këtë gabim të madh gjatë seksit

Studimi i fundit! 10% e njerëzve bëjnë këtë gabim

Kur jeni duke bërë seks, ju shpresoni të keni të gjithë vëmendjen e partnerit, por jo gjithmonë është kështu. Një studim i fundit mbi seksin thotë se 10% e njerëzve i kanë hedhur një sy telefonit në mes të aktit seksual.

Në mënyrë të pabesueshme 43% e të pyeturve thanë se “të shohësh telefonin gjatë seksit nuk është ndonjë problem i madh”. Në këtë grup thanë se e kishin parë telefonin nga 2 në 10 herë gjatë seksit në vitin e kaluar. Studimi mori në analizë 1 mijë persona.

Edhe mosha e tyre dha shifra interesante. Ata nga 18 në 34 vjeç janë gjysma e atyre që u ndodh të shohin telefonin gjatë seksit. 69% e tyre thanë se shohin dhe dërgojnë mesazhe kur janë në tualet. 75% thanë se flenë me telefonin, ose e duan pranë kur shtrihen në shtrat.

Studimi vuri re se lidhja pas telefonit është një nga shenjat e atyre që tradhtojnë, kështu që bëj kujdes nëse partneri yt nuk e lëshon telefonin nga dora. Shenja të tjera të tradhtarëve janë edhe rritja e dëshirës për seks, gënjejnë për vendndodhjen dhe të fajësojnë gjithmonë ty për problemet në çift.