BREAKING NEWS

Vijojnë përpjekjet! Pasi marrin udhëzimet nga Yuri Kim, përfaqësuesit e Këshillit Politik bëjnë një tjetër lëvizje

Vijojnë përpjekjet! Pasi marrin udhëzimet nga Yuri Kim,
x

Lifestyle

Të fshehta që nuk i dini për masturbimin. Çfarë i shkakton trupit tuaj

Të fshehta që nuk i dini për masturbimin. Çfarë i

Masturbimi nuk ka efekte negative në mëndje dhe trup. Edhe nëse e bën shpesh. Ndërkohë benefitet e mastrubimit janë të pafundme, duke përfshirë një gjumë më të mirë, disponim më të mirë, kënaqësi dhe zero mundësi për sëmundje seksualisht të trasmetueshme. Ka shumë mite rreth masturbimit por asnëri prej tyre nuk është i vërtetë, nuk do qërrohesh, nuk do të bien flokët, nuk do të rritën qime në dorë, ose çfarëdolloj historie tjetër që ke dëgjuar.