BREAKING NEWS

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të gjithëve: Vetëm këto do jenë ditët e pikut, ndërsa lajmi i mirë është se numri i të prekurve do të ulet...

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të
x

Lifestyle

Të martohesh në kohën e koronavirusit, celebrim masiv i pazakontë me masa mbrojtëse ndaj virusit që ka pushtuar botën

Në Filipine u zhvillua ceremonia masive rekord e martesës, ku 220 çiftet, të trembur dhe të frikësuar nga koronavirusi, mbanin maska në fytyrë.

Ceremonia e përvitshme masive e martesave në Filipine këtë vit ishte e pazakontë. Nuk kishte ndodhur kurrë më parë, çiftet e dhanë puthjen mes tyre përmes maskave.

Të martohesh në kohën e koronavirusit, celebrim masiv i

Masat parandaluese kundër përhapjes së virusit që ka pushtuar botën janë marrë nga çdo vend, nuk bën përjashtim as Filipinet.

Ceremonia masive u zhvillua në qytetin Bacolod, ku u celebruan 220 çifte njëherësh.