BREAKING NEWS

Zbardhen detaje nga kanosja me armë në Bulqizë, mësohet arsyeja pse u qëllua ndaj punonjësit të sigurimeve shoqërore, kishte debatuar në telefon për...

Zbardhen detaje nga kanosja me armë në Bulqizë, mësohet
x

Lifestyle

Të paktën 1 herë në jetë, fantazitë e çmendura seksuale të femrave e meshkujve

Të paktën 1 herë në jetë, fantazitë e

Mund t’ju duket pak e çuditshme, por shumë njerëz kanë lista me gjërat seksi që do të dëshironin t’i provonin para se të vdisnin.

Siç duket, shenjë e një jete të jetuar mirë është përjetimi i shumë orgazmave.

Por, cilat janë gjërat seksuale të cilat u interesojnë më së shumti njerëzve?

Sipas një anketimi të ri, seksi anal, seksi në vende të pazakonta dhe seksi vetëm për një natë janë mjaft të popullarizuara.

Lista e gjërave seksuale që njerëzit duan t’i provojnë para se të vdesin dallon në bazë të gjinisë.

Më poshtë i keni disa prej dëshirave seksuale të femrave:

– Përdorimi i lodrave seksuale
– Seksi në ujë
– Seksi në veturë
– Seks përmes telefonit
– Përdorimi i lidhëseve të duarve
– Seksi me sy të lidhur

Më poshtë i keni disa prej dëshirave seksuale të meshkujve:

– Seksi në veturë
– Seksi në ujë
– Seksi anal
– Seksi vetëm për një natë
– Seksi në treshe
– Seksi që përfshin edhe ushqimin
– Video-incizimi i marrëdhënies