BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

Lifestyle

Zbulohet vendi ku të rinjtë e humbasin më herët se kudo virgjërinë (FOTO)

Zbulohet vendi ku të rinjtë e humbasin më herët se kudo
Sipas një anketimi kryer kohët e fundit ka rezultuar se personat që jetojnë në Brazil e humbasin virgjërinë me herët se kudo në botë.
 
Sipas këtyre të dhënave mosha mesatare e humbjes së virgjërisë në Brazil është 17.3 vjet.
 
Po ashtu sipas këtij hulumtimi personat që jetojnë në vendet e Azisë Jug-lindore e humbasin virgjërinë shumë më vonë.
 
Në vendin e dytë renditet Kolumbia, më pas renditet Australia dhe Zelanda e Re.
 
Kurse vendi ku personat e humbasin më vonë virgjërinë është Malajzia. Mosha mesatare është 23.7 vjet.
 
Edhe Gjermania dhe Rusia renditen në vendet, ku virgjëria humbet në moshë të hershme.
 
Në këtë hartë nuk ka të dhëna për vendin tonë se kur e humbasin të rinjtë shqiptarë virgjërinë.
 
Por disa të dhëna të tjera publikuar kohë më parë tregonin se të rinjtë shqiptarë e humbnin virgjërinë relativisht vonë në krahasim me të rinjtë e vendeve të tjera.