BREAKING NEWS

Bien shifrat, MSH publikon bilancin çfarë ka ndodhur në 24 orët e fundit

Bien shifrat, MSH publikon bilancin çfarë ka ndodhur  në 24
x

Lifestyle

Zbulojeni tani pse stjuardesat gjithmonë na presin në aeroplan me duar pas shpinës!

Zbulojeni tani pse  stjuardesat gjithmonë na presin në aeroplan me

Ju mund të keni vënë re se kur hipni në një aeroplan, stjuardesat e fluturimit ju përshëndesin gjithmonë me duart e tyre në kurriz?

Nëse nuk e keni ditur dhe jeni kureshtar, na lini t’i përgjigjemi kësaj pyetje.

Në mënyrë të veçantë, ekuipazhi i kabinës është përgjegjës për përcaktimin e numrit të saktë të udhëtarëve para nisjes dhe kontrollimin e udhëtarëve kur ata janë ulur, pak para nisjes dhe shpjegimin e procedurave të sigurisë.

Sidoqoftë, dihet pak për faktin se, kur hipin në një fluturim, pjesëtarët e fluturimit numërojnë pasagjerë, në mënyrë që të kenë një numërues që e fshehin pas shpinës.

Nëse mendoni se stafi juaj do t’ju sulmojë nëse dukeni të dyshimtë, ato vetëm ju regjistrojnë me një numërues.