BREAKING NEWS

E rëndë/ Të shtënat me armë që lanë tre të plagosur mes tyre dhe dy efektivë Policie, Ardi Veliu dhe Tonin Vocaj bëjnë lëvizjen urgjente. Blindohet zona, zbarkojnë RENEA dhe FNSH

E rëndë/ Të shtënat me armë që lanë tre
x

Opinion / Editorial

Kalemxhinj e zëdhënës të borgjezisë: Shoqëria njerëzore nuk ndalet!

Kalemxhinj e zëdhënës të borgjezisë: Shoqëria

Shoqëria njerëzore është materiale dhe dialektike; i njeh dhe i pranon zikzaket si forma të zhvillimit të saj, po ecën përpara; ajo nuk ndalet! Do apo nuk do ti, ky është ligj i zhvillimit të shoqërisë njerëzore dhe kapitalizmi do t'ia lëshojë vendin socializmit (komunizmit) si rendi ekonomiko-shoqëror më i lartë i saj, Përvoja botërore ka provuar deri më sot se socializmi (komunizmi) vjen në pushtet me revolucion proletar! Sado të përpiqeni ju, kalemxhinj të borgjezisë në shërbim të saj, me lloqet e tua, nuk i ndalni dot ligjet e zhvillimit dialektik të shoqërisë njerëzore.