BREAKING NEWS

“Shqipëria rrezikon kapjen totale të shtetit!”/ Meta nuk ndalet, tjetër kërkesë urgjente Komisionit të Venecias: Asnjë reflektim nga ... (Letra e plotë)

x

Opinion / Editorial

Pse shqiptaret duhet të bashkohen me LDE

Miq,

LDE - Partia për Liri, Demokraci dhe Etikë ka një kumt për çdo shqiptar.

Kushdo që e do ndryshimin, të lërë mënjanë frikën dhe ankimimin e të na bashkohet neve. Ne jemi partia e së nesërmes. Asgjë nuk do të jetë më si është sot. Të mëdhenjtë dhe të fuqishmit e së djeshmes dhe së sotmes do ti shihni të bien dhe zvarriten si vemje, si e meritojnë. Asnjë shans nuk e kanë ti mbijetojnë kohëve të reja që po vijnë e do të vijnë se s'bën. Shqipëria do të jetë Perëndim dhe Perëndimi do ta ketë Shqipërinë, shtëpinë e tij të paqtë, të zhvilluar e të sigurtë. Mos kini më frikë nga askush. Të gjithë këta trimat, horrat, sundimtarët dhe çakejtë e batakçinjtë e djeshëm dhe të sotëm, nuk kanë më dhëmbë. Janë duke ikur. Nuk ju bëjnë dot më gjë juve. Dhëmbët që u kanë ngelur i kanë veç për rezistencën e fundit në vetëmbrojtjen e tyre. LDE po ngrihet ngadalë por sigurtë me fuqinë e qytetarit të ndershëm, tê thjeshtë e të papërlyer. Bashkohuni me ne, që të jemi së bashku historibërës në këtë vend. Ne të mirët dhe të merituarit, të ndershmit dhe të vuajturit, sakrifikuesit dhe të papërlyerit jemi shumica absolute në këtë vend. Guxoni. Guxoni. Guxoni. Së bashku jemi fitimtarë.

Bashkohuni me LDE e të konkurojmë së bashku në çdo bashki si alternativa dhe sigla e qytetarëve të thjeshtë, të ndershëm dhe të papërlyer. Të guxojmë si të mirë, të gjithë bashkë për të ndryshuar lagjet tona, fshatrat tona, qytetet tona, vendin tonë. Herët a vonë ne do t’ia dalim. Patjetër. Kjo është pak, por e sigurtë. Ju mirëpresim në LDE. Na kontaktoni:

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 0684060131

Ose na shkruani edhe këtu në inbox në facebook, linkedin apo instagram.

Koha e të mirëve po vjen. Ne jemi parti opozitare. Ne jemi parti e qendrës së djathtë. Ne jemi besëlidhja e të mirëve dhe të merituarve. Ne jemi LDE. Ne jemi Partia për Liri, Demokraci dhe Etikë.

Nga Arian GALDINI