BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Politike

"2 heqim 1 bëjnë 1", Lulzim Basha përplaset 'live' me Sonila Meçon: Nuk e thyej etikën

"2 heqim 1 bëjnë 1", Lulzim Basha përplaset

Moderatorja Sonila Meço është ‘përplasur’ me kreun e Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Pjesë nga biseda

Meço: Në 1 korrik do të njohin zgjedhjet, në rast se ato bëhen sipas standardeve që ndërkombëtarët i konsiderojnë të pranueshme.

Basha: Kjo nuk është ajo që kam dëgjuar unë.

Meço: Çfarë keni dëgjuar ju?

Basha: Siç ju thash me gjithë talentin tuaj si gazetare, do ta keni të pamundur që t’më bëni të thyej etikën time.

Meço: Sapo dhatë përgjigjen në fakt arrita t'jua marr. 2 heqim 1 bëjnë 1 Basha është një aritmetikë që nuk ndryshon me kohën sado talent gazetaresk të kem unë