Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme në Shqipëri: Ju tregoj se çfarë do të ndodhë pas 10 ditësh në Tiranë

Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme në
x

Politike

Balla ministër i Brendshëm? Deputetja e PS shton dyshimet me përgjigjen

Balla ministër i Brendshëm? Deputetja e PS shton dyshimet me

Elona Gjebrea, zv/Ministre e Punëve të Brendshme dhe Kordinatore Kombëtare për Luftën Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzoreka thënë se nuk sheh asgjë të ekzagjeruar në fjalimin politik të Taulant Ballës në ceremoninë e prezantimit të Forcave Shqiponja në Drejtorinë Vendore të Policisë në Elbasan.

Në një intervostë televizive, Gjebrea është pyetur nëse e shikon Ballën në postin e Lleshajt, dhe ajo u shpreh se po.

“Nuk pashë asgjë të ekzagjeruar. Balla është kryetari i grupit parlamentar. Dhe pse mos ta shikojmë? Ai është shumë mbështetës në punën që bën dhe kam gjetur mjaft haoësirë për propozimet e mia tek ai,”- tha Gjebrea duke shtuar akoma më shumë dyshimet për të ardhmen e postit të Ministrit të Brendshëm.

 

Balla ministër i Brendshëm? Deputetja e PS shton dyshimet me përgjigjen

Elona Gjebrea, zv/Ministre e Punëve të Brendshme dhe Kordinatore Kombëtare për Luftën Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzoreka thënë se nuk sheh asgjë të ekzagjeruar në fjalimin politik të Taulant Ballës në ceremoninë e prezantimit të Forcave Shqiponja në Drejtorinë Vendore të Policisë në Elbasan.

Në një intervostë televizive, Gjebrea është pyetur nëse e shikon Ballën në postin e Lleshajt, dhe ajo u shpreh se po.

“Nuk pashë asgjë të ekzagjeruar. Balla është kryetari i grupit parlamentar. Dhe pse mos ta shikojmë? Ai është shumë mbështetës në punën që bën dhe kam gjetur mjaft haoësirë për propozimet e mia tek ai,”- tha Gjebrea duke shtuar akoma më shumë dyshimet për të ardhmen e postit të Ministrit të Brendshëm.

Më të lexuarat