BREAKING NEWS

Trump mbyll përgjithmonë marrëdhëniet me OBSH, mbështeti Kinën dhe u angazhua kundër presidentit amerikan

Trump mbyll përgjithmonë marrëdhëniet me OBSH,
x

Politike

BE kërkon arrestime pushtetarësh, vjen paralajmërimi për Shqipërinë

BE kërkon arrestime pushtetarësh, vjen paralajmërimi për

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca ka dhënë një mesazh të fortë në 28 vjetorin e vrasjes nga mafia të gjykatësit Giovani Falcone.

Ai shprehet se ndëshkimi i korrupsionit politik dhe i krimeve elektorale janë parakusht për integrimin e Shqipërisë në BE.

“Ndëshkimi i korrupsionit politik dhe i krimeve elektorale të pushtetarëve në bashkëpunim me krimin e organizuar, janë parakusht për integrimin e Shqipërisë në BE”, thuhet më tej.