BREAKING NEWS

E trishtë! Valentina Leskaj humb njeriun e shtrenjtë nga koronavirusi: Sot është një ditë shumë e vështirë për mua

E trishtë! Valentina Leskaj humb njeriun e shtrenjtë nga koronavirusi:
x

Politike

Harrojeni Jolezën, dëgjoni këshilltaren e Veliajt: Tarracat me lule reduktojnë përmbytjet (VIDEO)

Harrojeni Jolezën, dëgjoni këshilltaren e Veliajt: Tarracat me
Duket që gafat nga ana e zyrtarëve të lartë shtetërore e sidomos atyre socialite tashmë janë kthyer në modë. 
 
Një tjetër personazh la lëshuar bombën e radhës pas kryetares së FRESSH, Joleza Koka. Këtë herë bëhet fjalë për këshilltaren e Kreut të Bashkisë Erion Veliaj, e cila ka thënë se tarracat me lule reduktojnë përmbytjet.
 
 Mesa duket Nevin Bilali i ka dëgjuar me mjaft vëmendje leksionet e kryetarit rreth motit dhe ka nxjerrë tezën e saj të re, e cila thotë se tarraca e bashkisë,  e cila tashmë është shndërruar në një park, do të reduktojë përmbytjet e mëdha nëse do të ketë reshje shiu.
 
Mbase këshilttarja e re duhet të lexojë më tepër rreth natyrës dhe biologjisë, për të kuptuar se përmbytjet reduktohen vetëm në rast se mbillen sa më shumë pemë në tokë në vend që të priten.
 
“Tarraca e gjelbër redukton derdhjet e ujit të shirave në trotuare dhe nëpër rrugë, ç’ka do të thotë që është një mënyrë shumë e mirë për të reduktuar këtë sasi të ujit që derdhet nëpër rrugë në sasi të mëdha dhe në mënyrë të tillë mund të reduktojmë edhe pak përmbytjet”,  ka thënë Nevin Bilali.
 
Kaq është dashur që Joleza të zbresë në vend të dytë dhe Bilali të marrë gjithë vëmendjen e rrjetit.