BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

Politike

Ish deputeti i PD-së i ashpër me ambasadorin e OSBE, i tregon dokumentin më të rëndësishëm në Gjermani: Kështu është edhe këtu!

Ish deputeti i PD-së i ashpër me ambasadorin e OSBE, i tregon

Ish-deputeti demokrat, Gent Strazimiri, duke komentuar situatën e fundit në vend, ku Bashkitë kanë kërkuar largimin e KZAZ-ve nga zonat e tyre, ka publikuar edhe Fletoren Zyrtare të Republikës Federale të Gjermannisë, që përcakton se si “ duhet të zhvillohen proceste politike, administrative në përputhje me parimet e shtetit ligjor’

‘Kjo është faqja zyrtare e Fletores Zyrtare Federale të Republikës Federale të Gjermanisë, ajo që përcakton se si "duhet të zhvillohen proceset politike, administrative në përputhje me parimet e shtetit ligjor"!

Në të shpjegohet edhe "roli vendimtar i Fletores Zyrtare Federale në lojën e përbashkët demokratike në Gjermani", përmes botimit me transparencë të Ligjeve të reja apo të ndryshuara, si dhe akteve të tjera urdhëruese! Sqarim (për ata që nuk e dinë):

Në Gjermani, botimet në Fletoren Zyrtare përcaktojnë kornizën e shtetit ligjor!

PO ASHTU EDHE NË SHQIPËRI!”, shkruan Strazimiri