BREAKING NEWS

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të gjithëve: Vetëm këto do jenë ditët e pikut, ndërsa lajmi i mirë është se numri i të prekurve do të ulet...

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të
x

Politike

“Kjo lëvizje nga presidenti po synon...”, Rama zbërthen planin e Ilir Metës

“Kjo lëvizje nga presidenti po synon...”, Rama zbërthen

Për Lëvizjen Socialiste për Integrim, Presidenti Ilir Meta ka të drejtë. Sipas tij lëvizja politike e Presidentit, thotë Luan Rama, synon ti japë një mesazh mazhorancës.

“Unë nuk dua të them Presidenti përsa kohë nuk është shprehur një palë e tretë. Por, lëvizja politike e ndërmarrë nga presidenti synon ti dërgojë një mesazh mazhorancës, që në mbrojtje të kushtetutës nuk është vetëm Presidenti i Republikës. Në kontest me papërgjegjshmërinë e një grupi të organizuar keqbërësish nuk është vetëm opozita, por ka edhe një masë qytetarësh që janë mazhorancë në këtë vend që nuk i intereson as kush është president dhe as kryeministër, por i intereson stabiliteti.”- tha Rama në Ora News.