BREAKING NEWS

Tërmet i fortë në vend/ Lëkundet Durrësi e Laçi, ndihet edhe në Tiranë, ja sa ballësh ishte

Tërmet i fortë në vend/ Lëkundet Durrësi e Laçi,
x

Politike

“Korsitë e gjelbra”, Calavera përgëzon qeverinë “Rama”: Medikamentet dhe ushqimet duhet të lëvizin brenda Ballkanit Perëndimor

“Korsitë e gjelbra”, Calavera përgëzon qeverinë

Drejtoresha për Ballkanin Perëndimor në Komisionin Europian, Genoveva Ruiz Calavera përgëzoi sot qeverinë shqiptare si qeveria e katërt që miraton propozimin lidhur me “koristë e gjelbërta”. “Përgëzojmë qeverinë shqiptare si qeveria e katërt që miraton propozimin lidhur me “koristë e gjelbërta”. Tashmë është një masë e konsiderueshme vendesh që do të zbatojnë këtë propozim. Presim që Serbia dhe Kosova t’i bashkohen këtij propozimi së shpejti”, deklaron ajo.

Në një deklaratë të datës 26 mars, Calavera u shpreh se hapja e “korsive të gjelbërta”në kufij nuk duhet të presë. “Medikamentet dhe ushqimet duhet të lëvizin brenda Ballkanit Perëndimor si dhe midis BE dhe rajonit, u shpreh më herët ajo.

Më të lexuarat