BREAKING NEWS

Italia më pak të vdekur 727 persona, 2937 të infektuar më shumë dhe 1118 të shëruar

Italia më pak të vdekur 727 persona, 2937 të infektuar më
x

Politike

Lufta kundër koronavirusit, qeveria shqiptare akordon shumën e madhe të parave për sektorin e shëndetësisë (SHIFRA)