BREAKING NEWS

Spartak Braho 'kap mat' Metën: Kjo që po bën presidenti s’ka ndodhur në asnjë vend të botës!

Spartak Braho 'kap mat' Metën: Kjo që po bën presidenti
x

Politike

“Ma punuan”, pas deklaratave të forta ndaj demokratëve, Enkelejd Alibeaj ka një mesazh për Halim Kosovën

“Ma punuan”, pas deklaratave të forta ndaj demokratëve,

Ish-deputeti i PD-së, Enkeleid Alibeaj ka reaguar lidhur me deklaratën e mjekut Halim Kosova, ku shprehu zhgënjimin nga vlerësimi PD-së dhe se Edi Rama e kishte vlerësuar më shumë se vetë partia e tij.

Alibeaj u shpreh me fjalët se “çdo joshje nga Edi Rama është me helm brenda.” Ai në intervistën tha se ka respekt të madh për kolegun dhe mikun e tij dr. Kosovën duke shtuar se përgjatë procesit të kandidaturave ka një komision që jep opinione, por organi i fundit që merr vendimet përkatëse është sigurisht Kryesia dhe Këshilli Kombëtar.

“Joshje nga Edi Rama ta them me siguri është me helm brenda. Kjo është e sigurt. Unë kam respektin më të madh për kolegun dhe mikun tim doktor Kosovën.

Sigurisht një gjë është e qartë, që përgjatë procesit të përzgjedhjes së vlerësimit të kandidaturave ka një komision, kishte një komision.

Ishte ky komision të cilin e kemi dhe organ statutor i emëruar nga Kryesia dhe Këshilli Kombëtar siç edhe mund t’ju bëj të qartë juve dhe kujtdo tjetër që opinionet  e këtij komisioni janë të natyrës konsultative.

Organi i fundit i cili do të marrë vendimet përkatëse është sigurisht Kryesia dhe Këshilli Kombëtar. Kështu që ky është qëndrimi për doktor Kosovën dhe për gjithë të tjerët”.

Më të lexuarat