Politike

Marrëveshja e 5 qershorit, ambasadori Soreca mesazh të fortë PS-së: BE po pret!

Marrëveshja e 5 qershorit, ambasadori Soreca mesazh të fortë

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca ka kërkuar nga palët politike që të vijojnë me zbatimin e marrëveshjes së 5 qershorit, e cila sipas tij u mirëprit nga Bashkimi Europian.

Soreca theksoi se Reforma Zgjedhore gjithashtu është kyçe për negociatat dhe anëtarërisimin e vendit në BE.

“Pa këtë kusht nuk mund të fillojë konferenca e parë. Ndryshimet Kushtetuese janë jashtë rekomandimeve të BE-së. Duhen bërë konsultimet përkatëse“, tha Soreca teksa ishte duke kryer një vizitë në Kaninë të Vlorës.

Më të lexuarat