BREAKING NEWS

Avokati shqiptar arrestohet për trafik ndërkombëtar droge, Rumania kërkesë urgjente Prokurorisë së Tiranës (EMRI)

Avokati shqiptar arrestohet për trafik ndërkombëtar droge,
x

Politike

“M’i sillni urgjent”, zbardhet urdhri i kryebashkiakut të Tropojës, çfarë po bën pasi mori detyrën? (Dokumenti)

“M’i sillni urgjent”, zbardhet urdhri i kryebashkiakut të

Bashkia Tropojë është fituar nga Rexh Byberi, i cili mori zyrtarisht detyrën javën e shkuar pas konstituuimit të këshillit dhe betimit të Byberit para tij.

Por, megjithëse vetëm pak ditë në punë, kryebashkiaku  me sa duket nuk ka vonuar për të marrë vendime dhe për të dhënë urdhra të tilla si ky më poshtë.

Letrën kryetari i bashkisë së Tropojës ua ka dërguar Burimeve njerëzore dhe në të shihen të shkruar edhe emrat e punonjësve për të cilët ai pret dosjet, së bashku me inventarin e detyrave të kryera.