BREAKING NEWS

Dy muaj nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit, sizmiologu qetëson qytetarët pas lëkundjeve të sotme

Dy muaj nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit, sizmiologu
x

Politike

Nis me përplasje Kuvendi/ Ish-ministri bën kërkesën e veçantë, përgjigjja e Ruçit e lë pa fjalë: Denonco rastet, nise që nga unë!

Nis me përplasje Kuvendi/ Ish-ministri bën kërkesën e

Ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja ka kërkuar nga kolegët deputetë që sot të mos miratohet projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr.9636, datë 6.11.2006, “Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit”.

"Do kërkoja që ky ligj të mos votohet sot, për zbatimet që ne i bëjmë këtij ligji. Nuk është e drejtë të rëndojmë me këtë projektligj. Ne jemi të parët që e shkelim këtë ligj edhe në ambientet e Kuvendit. Mendoj se nuk duhet të nxitojmë për ta miratuar. Ta provojmë një herë sa do të funksionojë praktikisht disa muaj pastaj të nisim të rëndojmë edhe financiarisht ndaj atyre që e pijnë", tha Beqja.

Ruçi tha se ky arsyetim nuk është i mjaftueshëm duke iu drejtuar Beqjas që të denoncojë rastet konkrete duke nisur prej vetë atij që është duhanpirës.