BREAKING NEWS

Shqipëria në 24 orët e fundit: 835 raste të reja, zbuloni zonat më të nxehta nga Covid-19

Shqipëria në 24 orët e fundit: 835 raste të reja, zbuloni
x

Politike

“Një valë e re reformimi dhe modernizimi”, Rama prezanton platformën dhe jep lajmin fantastik për të rinjtë

“Një valë e re reformimi dhe modernizimi”, Rama prezanton

Kryeministri Edi Rama ka bërë e dije se plot 602 studentë ekselentë kanë fituar vendin e punës në administratën shtetërore përmes platformës http://punetembare.gov.al/.

Postimi i Ramës

TË RINJTË NË PUNË ME MERITË - Suela Qemalli është rritur me pasionin e ushqyer nga një botë ku ngjyrat i japin formë mendimeve të saj si artiste, e cila ka vendosur që talentin dhe kreativitetin e piktores, idetë dhe arsyen e kultivuar prej vitesh, t’i vërë në shërbim të ndryshimeve në shoqërinë dhe vendin e saj.

Pas studimeve në Akademinë e Arteve, ajo aplikoi për një vend pune në administratën publike përmes portalit të ekselentëve “Punë të Mbarë” dhe falë rezultateve të larta si studente e degës Pikturë-Grafikë fitoi pozicionin e punës si Specialiste në Drejtorinë e Politikave dhe Strategjive Kulturore në Ministrinë e Kulturës.

Në këtë pozicion ajo po jep një kontribut thelbësor në rrugën e rilindjes kulturore të vendit, si dhe në rritjen e angazhimit të artistëve të rinj, në axhendën kulturore të Ministrisë që e mirëpriti.

Ashtu si Suela janë plot 602 studentë ekselentë që përmes platformës http://punetembare.gov.al/ fituan vendin e punës në administratën shtetërore,

e cila është përfshirë nga një valë e re reformimi dhe modernizimi me synimin e vetëm, ngritjen e saj në nivelet europiane të shtetbërjes.