BREAKING NEWS

Rihapet 21 Janari, hetime ndaj Berishës për vrasjen e Aleks Nikës, Hekuran Dedës dhe 6 të plagosurve, ja provat tronditëse të policisë në prokurori

Rihapet 21 Janari, hetime ndaj Berishës për vrasjen e Aleks
x

Politike

Numri 2 i qeverisë jep lajmin e mirë: Nga nesër nis aplikimi për naftë pa akcizë, ja si të aplikoni dhe kush përfiton

Numri 2 i qeverisë jep lajmin e mirë: Nga nesër nis aplikimi

Zv.kryeministri Erion Braçe përmes një postimi në Facebook u bën thirrje të gjithë fermerëve që të aplikojnë për të përfituar naftë pa akcizë, pa taksë qarkullimi, pa taksë karboni dhe pa TVSH përkatëse.
Nga nesër, sipas Braçes të gjithë fermerët e interesuar duhet të bëjnë aplikimet pranë Njësive Administrative. Nga kjo nismë përfitojnë: Fermerët individualë, Shoqëritë e Bashkëpunimit Bujqësor dhe Personat Fizikë apo Juridikë që kryejnë veprimtari bujqësore.

Shkrimi i plotë i Braçe:

NESER/15 JANAR!

NESER/15 JANAR!

NIS APLIKIMI PER NAFTE PA AKCIZE,

PA TAKSE QARKULLIMI, PA TAKSE KARBONI, PA TVSH PERKATESE!

NAFTE 800 LEKE ME PAK!

APLIKONI NGA NESER!

Per bashkine DIVJAKE e LUSHNJE,

per tu NDIHMUAR, shkoni prane NJESIVE ADMINISTRATIVE, ku nje nepunes u ndihmon te APLIKONI ONLINE!

SHKONI!

PERFITOJNE:

1. Fermeret individuale

2. Shoqerite e Bashkepunimit Bujqesor

3. Personat Fizike apo Juridike qe kryejne veprimtari bujqesore

SA PERFITOJNE:

1. 100% e sasise se nevojshme per siperfaqe deri ne 10 HEKTARE

2. 100% e sasise se nevojshme deri ne 10 HEKTARE dhe, mbi 10 HEKTARE sasine e naftes me normative te reduktuar

PERFITIMI PER LITER NAFTE:

1. 37 leke/liter Akcize

2. 27 leke/liter Takse Qarkullimi

3. 3 leke/liter Takse Karboni

4. 13.4 leke/liter TVSH respektive

TOTALI 80.4 LEKE/LITER

DOKUMENTAT:

1. NIPT I FERMERIT AKTIV per fermeret individuale

2. NIPT/NUIS AKTIV per personat fizik e juridik me aktivitet bujqesor

3. Toke Bujqesore ne pronesi ose ne perdorim me dokumentat perkatese

4. Madhesia totale e fermes

mbi 0.4 HEKTARE dhe parcele me te madhe se 0.1 HEKTARE.

APLIKONI APLIKONI APLIKONI:

NE PORTALIN  E-ALBANIA, PRANE NJESIVE ADMINISTRATIVE, DREJTORIVE TE BUJQESISE, ADISA!

Paraqituni ne bashkine #Divjake e #Lushnje per ndihme aplikimi.

MOS HARRONI:

HOQEM TVSH E TAKSEN DOGANORE PER PLEHRA KIMIKE, PESTICIDE, FARERA E FIDANE BUJQESORE;

HOQEM TVSH PER MEKANIKEN BUJQESORE E ELEMENTET E SERAVE!

Etj etj etj!

KOSTO E PUNES NE BUJQESI NUK KA QENE KURRE ME E ULET!

Nderkohe;

TATIM FITIMI E TVSH NE BUJQESI E KEMI BERE ZEEEEEROOOOOO!

Më të lexuarat