Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Debati për listat e hapura, Rama PARALAJMËRON opozitën: Këtë gjë harrojeni!

Debati për listat e hapura, Rama PARALAJMËRON opozitën:
x

Politike

Padia e përmbaruesve ndaj Ministrisë së Drejtësisë, Gjykata e Apelit jep vendimin

Padia e përmbaruesve ndaj Ministrisë së Drejtësisë,

Gjykata e apelit admimistrativ ka rrëzuar kërkesën e përmbaruesve privatë të cilët kishin paditur Ministrinë e Drejtësisë duke kërkuar pezullimin e urdhërit 190, që i detyron ata që për 30 ditë të vetdeklarojnë të dhënat e tyre pranë ministrisë.

Mes të dhënave të kërkuara është arsimimi i tyre dhe eksperienca në punë përpara se të bëhenin përmbarues, por për ta këto janë konsideruar shkelje.  

Më të lexuarat