BREAKING NEWS

Vjen lëvizja që nuk pritej/ Basha bën ndryshimin në minutat e fundit, kush është ish-deputeti dhe emri i njohur demokrat që u riktheu pasi mbrëmë u la jashtë listave

Vjen lëvizja që nuk pritej/ Basha bën ndryshimin në minutat
x

Politike

PD pagëzon koalicionin opozitar, ja lëvizja e fundit që pritet të bëjë Lulzim Basha ditën e nesërme

PD pagëzon koalicionin opozitar, ja lëvizja e fundit që pritet

Në selinë blu janë orët e fundit të negociatave me aleatët  për pozicionet që ato do kenë në listën e PD-së.

Një ditë para skadimit të afatit të  regjistrimit të koalicioneve në KQZ, mësohet se ka opozita ka vendosur të pagëzojë grupimin e saj me emrin “Shqipëria fiton”,  një emërtim i njëjtë me sloganin e saj për këtë fushatë elektorale.  Opozita  jashtëparlametnare  pritet që të regjistroje  nesër në Komisonin Qëndror të Zgjedhjeve   koalicionin “Shqipëria fiton” bashkë me numrin  e kandidatëve që duhet të propozojë secila parti politike  brenda koaliconit për çdo zonë zgjedhore. Partia Demokratike do te jetë partia udhëheqëse e koalicionit.

Marrëveshja e koalicionit është ende e hapur  pasi Basha nuk ka mbyllur ende negociatat me Kryerepublikanin Fatmir Mediu për pozicioniet që  do i takojnë republikanëve në listën  e Partisë Demokratike. Detaje po ashtu janë lënë ende te hapura me partine e Idrizit.

Më të lexuarat