BREAKING NEWS

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të gjithëve: Vetëm këto do jenë ditët e pikut, ndërsa lajmi i mirë është se numri i të prekurve do të ulet...

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të
x

Politike

Petrit Vasili lëshon keq gojën ndaj deputetëve: Janë rrugaçë e karagjozë!

Petrit Vasili lëshon keq gojën ndaj deputetëve: Janë

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili në “360gradë” i cilësoi deputetët në parlament si rrugaçë dhe karagjozë.

“Ne kemi të bëjmë me një parlament rrugaçësh dhe karagjozësh, që thërrasin komisionin e Venecias për t’i marrë mendim dhe një ditë para miratojnë ligje. Në këtë mënyrë i kanë djegur mandatat ata. Këta miratojnë ligj për devidentin, që nuk lejohet që të ketë fuqi prapavepruese, ata e miratojnë, ata e ngrenë kartonin”, u shpreh i revoltuar Vasili.