Politike

Kryeministri Rama niset në Fier / Policia ‘blindon’ zonën! (VIDEO)

Kryeministri Rama niset në Fier / Policia ‘blindon’ zonën!

Kryeministri Edi Rama ka nisur punën pasi mori premtimin nga Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, se spitali rajonal i Fierit do të ndërtohet për 3 muaj.

Mësohet se Rama do të inspektojë nga afër punimet që kanë nisur për ndërtimin e Spitalit të ri Rajonal të Fierit.

"Hapet kantieri i Spitalit Rajonal në Fier, ku do të punohet me tre turne dhe do të angazhohen në procesin e ndërtimit brenda 3 muajsh 1200 forca pune", shkruan Rama.

Makina të Gradës së Republikës dhe Policisë së Fierit janë pozicionuar në gjithë segmentin rrugor që të çon te spitali.

Kryeministri Rama niset në Fier / Policia ‘blindon’ zonën!

Kryeministri Rama niset në Fier / Policia ‘blindon’ zonën!