BREAKING NEWS

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të gjithëve: Vetëm këto do jenë ditët e pikut, ndërsa lajmi i mirë është se numri i të prekurve do të ulet...

Pëllumb Pipero optimist jep mesazhin që na qetëson të
x

Politike

“Pse nuk tregohet ku është karantina”, ish-ministri flet për panikun nga koronavirusi dhe ngre dyshimet e forta

“Pse nuk tregohet ku është karantina”, ish-ministri flet

Ish-ministri i Shëndetësisë, Tritan Shehu, ka deklaruar në emisionin “Tempora” se nuk ka karantinë në Shqipëri.

Sipas tij, nuk mund të ketë masa pa transparencë në shëndetësi, dhe për të, nëse nuk tregohet, nuk ekziston karantina.

Tritan Shehu: Nuk mund të ketë masa pa transparencë në shëndetësi. Nuk po flasim për një bazë bërthamore të NATO-s. Këtu po flasim për sistemin shëndetësor, çdo gjë duhet të jetë transparente. Unë nuk them që ku është karantina, që nuk ekziston karantina. Përderisa nuk tregohet, se nuk ekziston. Ky është një mentalitet alla zhvejk, unë nuk tregtoj ku shkon ti.