BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Politike

Rama në Samitin e Triestes, kujton kongresin e parë mbarëkombëtar të shqiptarëve në 1913

Rama në Samitin e Triestes, kujton kongresin e parë

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Samitin e Triestes, por nuk e ka lënë mënjanë as rubrikën e përditshme “Amarcord” duke e lidhur me Samitin.

Rama sjell në kujtesë Triesten e kongresit të parë mbarëkombëtar të shqiptarëve pas shpalljes së pavarësisë në 1913. Nuk mungon as edhe një mesazh nga kryeministri në gojën e patriotit Dervish Hima.