BREAKING NEWS

Spartak Braho 'kap mat' Metën: Kjo që po bën presidenti s’ka ndodhur në asnjë vend të botës!

Spartak Braho 'kap mat' Metën: Kjo që po bën presidenti
x

Politike

Rama për bizneset e vogla: Tatim fitimi zero e TVSH zero deri në vitin 2029

Rama për bizneset e vogla: Tatim fitimi zero e TVSH zero deri në vitin

Kryeministri Edi Rama ka vizituar sot një sërë biznesesh të vogla në qytetin e Beratit.

Rama shprehet se deri në vitin 2029, për bizneset e vogla, tatim fitimi do të jetë zero TVSH.

“Tatim fitimi ZERO Tvsh ZERO deri në 2029 për të gjitha bizneset e vogla

Në 2013 ishin 60 mijë, sot janë 100 mijë dhe do të rriten më shpejt se asnjëherë më parë në Mandatin e Tretë”, shkruan Rama.

Më të lexuarat