BREAKING NEWS

Skandali i Bill Gates, aplikacioni i Covid-19 instalohet automatikisht në telefonat android

Skandali i Bill Gates, aplikacioni i Covid-19 instalohet automatikisht në
x

Politike

Riorganizimi i strukturave brenda LSI, kush është drejtuesi i ri i pushtetit lokal (Emri)

Riorganizimi i strukturave brenda LSI, kush është drejtuesi i ri i

Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë vendim të emërojë si Sekretar të Pushtetit Lokal, Petrit Sinën. Kjo zgjedhje është bërë në kuadër të riorganizimit dhe zhvillimit të zgjedhjeve në strukturat e partisë.

Sina ka mbajtur më parë postin e kryetarit të bashkisë në Berat, ndërsa sot LSI i ka besuar një tjetër pozicion kyç. Puna e mëparshme si kryetar bashkie dhe formimi i tij politik, e kanë bindur LSI-në, që ta emërojë  Petrit Sinën në këtë post kaq të rëndësishëm për zhvillimin e mëtejshëm të partisë.