BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

Politike

Rritja e ndjeshme e numrit të të prekurve me koronavirus, kryeministri Rama del me mesazhin e fortë

Rritja e ndjeshme e numrit të të prekurve me koronavirus, kryeministri

Ndërkohë që vendi është në një luftë të hapur me një armik të padukshëm sikurse është koronavirusi që po na merr edhe jetë njerëzisht, kryeministri Edi Rama ka dhënë një mesazh të fortë për të gjithë ne nëpërmjet disa fjalëve të shenjta.

“Amër Ibnul Asi, kur e mori udhëheqjen e Shamit në kohën e Omerit r.a, iu drejtua popullit me këto fjalë pasiqë ishte shfaqur sëmundja e kolerës, duke thënë: ‘O ju njerëz, kolera është si zjarri i ndezur dhe ju mund të jeni lëndë djegëse e tij, andaj shpërndahuni që zjarri kolera0 mos të ketë me çka të ndizet dhe kështu ai shuhet’. Kur e ndëgjuan, u shpërndanë dhe shpëtuan me lejen e Allahut”, janë fjalët e shenjta që kryeministri Rama ka shpërndarë sot.

Rritja e ndjeshme e numrit të të prekurve me koronavirus, kryeministri