BREAKING NEWS

Kishte humbur shikimin nga tërmeti, koronavirusi i merr jetën pedagogut të njohur

Kishte humbur shikimin nga tërmeti, koronavirusi i merr jetën
x

Politike

Rudina Hajdari dhe Myslim Murrizi takojnë zyrtari i lartë amerikan të DASH

Rudina Hajdari dhe Myslim Murrizi takojnë zyrtari i lartë amerikan

Kryetarja e grupit parlamentar të PD-së dhe deputeti Myslim Murrizi kanë takuar  zyrtari i lartë amerikan për Ballkanin  David Kostelancik, ku kanë diskutuar Reforma në Drejtësi dhe Reformën Zgjedhore si dy argumenta krysore për zhvillimin e demokracisë në vendin tonë

“Shkëmbim i shkëlqyeshëm me David Kostelancik në Departamentin e Shtetit në rrugën e përparimit të  Shqipërisë dhe çfarë do të vijë në vitin 2020. Ne u pajtuam që Reforma në Drejtësi dhe Reforma Zgjedhore janë thelbësore për ndërtimin e institucioneve të besueshme për qytetarët tanë dhe përmirësimin e demokracisë sonë.”- shkruan Hajdari në Twitter.