Politike

Rudina Hajdari sulmon ashpër Ilir Metën dhe e paralajmëron: Nëse e bën një gjë të tillë, kemi të bëjmë me një dënim të rëndë

Kryetarja e grupit parlamentar Demokratik, Rudina Hajdari është shprehur se nëse Presidenti Meta shpërndan parlamentin atëherë do të kishim një shkelje të rëndë të kushtetutës.

Hajdari tha:

“Presidenti ka anuluar datën e zgjedhjeve por që nuk ka arritur të gjejë një datë tjetër dhe kjo do të thotë se ka shkelur kushtetutën. Nga ana tjetër kemi pasur një mazhorancë që ka shantazhuar opozitën se do të miratojë një rezolutë duke bërë që të ketë ndërhyrje. Nëse ndodh që presidenti shpërndan parlamentin është shkelje e rëndë e kushtetutës. Nësë e bën një gjë të tillë atëherë kemi të bëjmë me një dënim të rëndë. Unë besoj që nuk do ta bëjë pasi nuk ka ndodhur asnjëherë në këto vite.”