BREAKING NEWS

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!

Propozimi i papritur i Silva Binos: Të mbyllim sërish fundjavat!
x

Politike

Situata e koronavirusit/ Presidenti Meta dekreton shpalljen e ligjit për blerjen e pajisjeve mjekësore

Situata e koronavirusit/ Presidenti Meta dekreton shpalljen e ligjit për

Presidenti i vendit, Ilir Meta, sapo ka dekretuar shpalljen e ligjit për blerjen e pajisjeve mjekësore.

Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të nenit 84 dhe 93 të Kushtetutës, ka dekretuar shpalljen e ligjit nr. 21/2020 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.89/2014 ‘Për pajisjet mjekësore”’, të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë.

Situata e koronavirusit/ Presidenti Meta dekreton shpalljen e ligjit për