BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

Politike

Ushtaraku i kërkon ndihmë në telefon, ja si i përgjigjet Rama 'live'

Ushtaraku i kërkon ndihmë në telefon, ja si i përgjigjet

Kryeministri Edi Rama u kërkon qytetarëve që për çdo hall apo problem që kanë të kërkojnë ndihmë te platforma e bashkëqeverisjes shqipëriaqëduam.al.

Një ushtarak i kërkon ndihmë, ja përgjigjja e Ramës:

Biseda në telefon:

Qytetari: Si je?

Edi Rama: Unë shih e shkruaj jam, por cfarë halli ke?

Qytetari: Unë jam një familje prej 4 anëtarësh. Unë kam edhe prindërit dhe motrën dhe gjithsej jemi shtatë. Unë jam pa punë, kam qenë oficer me ushtrinë. Babanë e kam sëmurë, u detyrova të shkëputem në emigracion. Shyqyr babai është mirë. Kam aplikuar te Garda dhe drejtoria e burgjeve për t'u rikthyer, por nuk janë hapur rrugët. Jetoj vetëm me pensionet e prindërve, që i kanë në Librazhd, ne jemi në Tiranë. Kemi edhe pak frikë

Edi Rama: Ti ke qenë edhe ushtarak, frika nuk është për ty, nxirre jashtë nga shtëpia, ne do të ndihmojmë. Kur të kalojë koha cështjen tjetër do ta shohim. Babait mos iu afro, të rrijë me nënën të izoluar.

Qytetari: Unë do u shkruaj te numri privat pasi të kalojmë njëherë këtë luftë